29.01.2024 Komentari: 3

Ideje za momačko veče i zašto je biti originalan uvek u modi?

Računa se ono prvo momačko veče. Ponovljene momačke večeri su ipak samo reprize jer ceni se ono biti originalan i to je uvek u modi. Šta smo vam pripremili? Pročitajte, svašta nam je palo na pamet a ko zna. Možda ste baš čekali na ovakvu listu inspiracija.

#1 Odlazak u striptiz klub


Klasika? Zašto da ne. Klasika je uvek u modi a nikada se ne zna šta sve može da se dogodi tamo i da se pamti jako dugo. Dakle, striptiz klub da. Klasična opcija zbog koje se nećete postideti jer ulazite u novi u kome će ovo biti egzotika za pamćenje. Pa neka se pamti.

 

#2 Ekstremna avantura


Na primer padobranstvo. Previše ekstremno il nedostupno? Ok, idemo dalje.


Karting! Zabavno, uzbudljivo, sudarajuće iskustvo. Muškarci vole trke pogotovo brze automobile. Ako je i vaše društvo u tom fazonu onda je ovaj izbor za momačko veče veoma zanimljiv.


Ah taj adrenalin. Puca li puca onda na rafting. Nema promašaja. Odabrano društvo. Samo vi i oni i priroda. Puca od druženja, zabave, avanturizma, deljenja vremena sa vama dragim ljudima na mestima koja inspirišu.


Mlako? Sve je ovo nekako mlako za vas i niste impresionirani. Onda je letenje balonom pozivnica koju ne možete odbiti. Taman da prebrodite strah od visine I da doživite nešto novo. Na visini. Ali pravoj visini.

 

#3 Moj rođak sa sela


Dosadile su vam gradske zabave? Ne možete očima da vidite taj beton i da gazite po oronulim betonskim trotoarima? Nervira vas buka, ubrzanje. Nedostatak parking prostora i zagađenje zbog koje kašljete a nemate dijagnozu da ste bolesni.


Ajmo na selo. Na jedno lepo seosko putovanje s prijateljima. Možete i da iznajmite neki kul auto da bude onako na visokoj nozi. A onda po želji. Ribolov na lokalnoj rečici. Ono kad zagazite u plićak i čekati da plovak postane nemiran dok vas povremeno nerivraju ribe koje se iznenada pojave i nestanu u dubini.


Ako ste lovac lov u ranim jutarnjim satima. Ništa od ovoga? Dovoljno je i prebogato i samo opuštanje u prirodi. Šetnja, disanje čistog vazduha. Prijatelji oko vas i mir i osećaj povezanosti sa prirodom. Ko voli nek izvoli.

 

#4 Top gan je uvek u modi


Još se niste pronašli? Nedovoljno hormona ili muškosti u predlozima? U redu. Onda zakažite sudar u paintball klubu. Ne samo da će biti aktivno i zabavno nego I ubitačno uzbudljivo. Bez straha. Svi će preživeti jer nije pravo oružje. A pravi muški način da provedete vreme zajedno sa odabranim društvom i oslobodite se viška adrenalina.

 

#5 Kad je leto onda havajska zabava


Mašta čini svašta. Ako vam novčanik ima dublje dno evo jednog egzotičnog načina da vaše momačko bude dugo u sećanju. Havajska zabava u atmosferi tropskog ostrva.


Kako samo vi umete potrudite se stvorite atmosferu tropskog ostrva sa raskošnim cvećem, zelenilom i palminim listovima. Pripremite havajske kostime za sve goste. To mogu biti svetle košulje, narukvice. Da se prepoznaju ili makar naziru Havaji.


Postavite bar sa egzotičnim koktelima kao što su Mai Tai, Pina Colada i Mojito.


A onda žurka do zore. Neka trešti havajska muzika, kao što je hula ili reggae muzika i ludujte do mile volje.


Ako volite ples mogu i neke lude igre i takmičenja vezana za havajsku kulturu, kao što je takmičenje u plesu hula ili igra Limbo.


A ako je more toplo onda može i ronjenje ili snorkeling: prilika da vidite podvodni svet i zaronite u nova iskustva.

 

#6 Više ste mirniji tip i takvo vam je društvo?


Ima za svakog ponešto. Šta može da nedostaje ako je to veče gledanja sportskih utakmica ili filmova? Jer vi to volite kao i vaše društvo sa kojim provodite vreme.


#7 SPA apartman, diskoteka i đakuzi


Ipak, možda je vredelo čitati i do ovog predloga jer on boli koliko može biti dobar. Jer ko ne želi da organizuje momačko veče o kome će se pričati baš dugo?


Zamislite na jednom mestu:

 

  • Diskoteka
  • Bar sa pićem
  • Đakuzi za više osoba
  • Sauna
  • Parno kupatilo
  • 2 pola dance šipke
  • Kreveti za relaksaciju


Gde to ima? Ima, ima i to u Beogradu. Spa apartman sa diskotekom i đakuzijem za nezaboravno momačko veče!

 

Čeka se odgovor


Uvek je moderno biti originalan. Neka vaš izbor za momačko veče bude originalan. Možda nije dovoljna vaša harizma i jedinstvenost. Potrebno je i neko drugo okruženje da nastanu događaji koji se pamte. Pročitajte još jednom naše predloge. Ne sumnjamo da ćete naći nešto i za vaše momačko veče.


A možda i nije tako teško da se izdvojite iz gomile i pokažete svoju individualnost.

Povezane teme:  

Komentari(3) Napiši komentar

  1. T

    Tanja

    Odgovori

    30.01.2024 07:23

    meni se ovo sa Spa apartmanom baš sviđa, ja bih to volela za devojačko veče

  2. a

    angie

    Odgovori

    30.01.2024 11:12

    Originalne ideje, uglavnom se momacko vece svede na izlazak u klub i opijanje uz muziku, a valja razmotriti i ove lepe alternative.

  3. L

    Lena

    Odgovori

    30.01.2024 11:15

    Ja bih malo miksovala, havajska zabava u spa apartmanu. :)
    Mada su mi sve ideje super!

Ostavi komentar