31.10.2022 Komentari: 0

Jesenje čišćenje kuće za jedan dan

Pri samoj pomisli na generalno sređivanje kuće ili stana, mnogima ne bude prijatno jer znaju da je to naporan posao kojem treba posvetiti ceo jedan dan, ako ne i više. Jesen je vreme za čišćenje i spremanje za zimu, zato taj posao sebi treba maksimalno olakšati.

devojka usisava i peva

 

Pitate se kako? Uz dobru organizaciju i proizvode za čišćenje iz obližnje drogerije, za tili čas možete učiniti svoj prostor besprekornim bez mukotrpnog ribanja i umaranja.


Opremite se, pustite omiljenu muziku koja vas pokreće i počnite jesenje čišćenje.

 

Sve bespotrebno odložite


Ovih jesenjih dana još uvek imamo odličnog asistenta pri čišćenju, a to je sunce. Iskoristite dnevne prijatne temperature i otvorite prozore kako bi vaš dom bio provetren i pun svežine.


Potom krenite sa bacanjem starih stvari koje vam više nisu od koristi. Pri ruci imajte kese za smeće raznih veličina koje će vam pomoći da razvrstate papire, odeću i obuću koju sigurno nećete nositi i sve druge sitnice koje vam dodatno opterećuju prostor a neupotrebljive su.


Brend Fino proizvodi kese za smeće svih veličina koje će vam pomoći da uredno spakujete i rasteretite svoj prostor kako biste mogli nesmetano da očistite svaki ćošak, ali i da spakujete stvari koje bi nekome bile od koristi. Imajte na umu da vaša dobro očuvana garderoba može nekome značiti ove zime, zato poklonite onima kojima je potrebna a sebi rasteretite ormar.

 

Oprema za čišćenje- rukavice, krpe, sunđeri

 

Bez dobre opreme, nema ni dobro očišćenog prostora.


U obližnjoj drogeriji po sjajnim jesenjim cenama možete pronaći gumene rukavice, magične krpe i sunđere koji će vam umnogome olakšati čišćenje.

 

zena cisti pod


Za ove proizvode, neprikosnoveni brend koji uvek nastoji da olakša svaki posao je Vileda. Vileda tim svakodnevno osluškuje potrebe potrošača i uvek nudi sjajno rešenje za apsolutnu čistoću. Mikrofiber krpe ovog brenda očistiće svaku površinu vašeg doma bez upotrebe sredstava za čišćenje. Aktivna vlakna iz Vileda krpa skupljaju prašinu i nečistoće, dovoljno ih je pokvasiti vodom i svaka površina će zablistati.

 

Sredstva za lako čišćenje kuhinje, kupatila i soba


Za nagimilani kamenac u kupatilu i tvrdokornu masnoću u kuhinji, iskoristite Afr jačinu. Arf je brend koji u svojoj liniji nudi proizvode za abrazivno čišćenje koji ne podrazumevaju ribanje i napor.


Dovoljno je da nanesete Afr sredstva za čišćenje i dok popijete kafu ili složite veš, aktivne supstance će razložiti nečistoće. Nakon toga je dovoljno ispiranje da bi sve površine u kupatilu i kuhinji zablistale kao nove.


Za dečiju sobu ipak nije neophodno abrazivno čišćenje jakim sredstvima, zato birajte fantastični Chicco sprej za čišćenje različitih površina koji će sterilisati prostor dečije sobe ostavljajući za sobom neodoljiv miris.


Za sve podne površine iskoristite Pronto proizvode koji ne samo da čiste, već i neguju podove bilo kojeg materijala. Parketi, laminati, pločice ili brodski pod, nije važno kakve podove imate, Pronto sigurno ima brzo rešenje da sve zablista i zamiriše.

 

Garderober prepun svežine


Da bismo napravili red u stanu ili kući, neophodno je i da reorganizujemo garderober. Odložite letnje stvari i pripremite džempere, jakne, kapute i duge nogavice, dakle, sve ono što će vam vrlo brzo zatrebati.


Osvežite topliju garderobu koja je tokom čitavog leta stajala u ormaru, pregledajte ima li fleka i otklonite sve uz Vanish. Ovaj brend nudi nam proizvode za sigurno uklanjanje fleka, izbeljivanje i vraćanje boje odevnim komadima. Oplemenite posteljinu i opranu garderobu dobro poznatim mirisom detinjstva uz Chicco ili Bekutan omekšivače od kojih će čitav stan ili kuća zamirisati predivno i sveže.


Jesenje čišćenje ne mora da bude zamorno. U dobro organizovanom, čistom i mirisnom prostoru razmišljaćete pozitivnije i osećati se lepše, zato brzo do omiljene drogerije po preparate koji će vam ove jeseni učiniti prostor besprekornim.
 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar