27.10.2022 Komentari: 3

Sređen prostor za tili čas uz praktične kutije za odlaganje

Kutija za odlaganje treba da ima mnogo širu upotrebu nego što je to skladištenje nepotrebnih stvari u ostave.

kutije za odlaganje za kupatilo

 

Današnji modeli su ujedno i dekorativne kutije za odlaganje i mogu se koristiti svakodnevno i u svakoj prostoriji.


Kartonske, plastične, pletene, platnene kutije za odlaganje, sve imaju svoje mesto primene i odgovaraće za mnoga mesta koja možda niko i ne bi očekivao, ali će svakako da pomognu da se svi poslovi obavljaju efikasnije, a prostor bude čistiji i uredniji.

 

Dekorativne kutije za odlaganje u svim sobama


Postoje nekoliko vrsta koje mogu da budu dekorativne kutije za odlaganje, a među njima su kartonske, ukrasne plastične, tabure – kutija za odlaganje i platnene kutije za odlaganje. Iz te same podele je jasno da se različiti proizvodi mogu odlagati, a da sve deluje uređeno i sa ukusom.


Kartonske su odlične za lakše stvari i onda kada se ta kutija za odlaganje ne koristi često. Manje se habaju ako se ne prazne i pune stalno pa se koriste za slaganje stvari na ormanima, ispod kreveta, za odlaganje glomaznih igračaka, itd.


Plastične kutije su idealne za odlaganje u dečijim sobama jer su izdržljive i lake. Dete će moći da ih beskonačno puta prospe, baci i opet će u njih pokupiti sve igračke, pribor za pisanje i sve sitnice koje mu trebaju. Soba će biti uredna i čista.

 

Kutije za odlaganje u kuhinji

 

Kuhinje mogu biti mnogo urednije i bolje organizovane ako iskoristi kutija za odlaganje koja odgovara nameni.


Organizeri za frižider su jedan odličan način kako da se stvari u frižideru pravilno sortiraju i budu lako dostupne. Kutije su providne, odgovarajućih dimenzija pa se sada lako odvaja meso od voća, povrća, sokova pa će sve biti čistije i preglednije.


I mimo frižidera, kutije mogu da olakšaju sortiranje začina, hleba, testenina, ali i pribora za jelo, posuđa i drugih sitnica.


Ovakva kutija za odlaganje mora biti kvalitetna i da odgovara nameni pa će svaka kuhinja biti uredna, čista, a priprema hrane će biti uživanje.

 

Praktične kutije za odlaganje u kupatilu


Platnene kutije za odlaganje različitih veličina će pomoći da se u kupatilu sve odlično organizuje i složi na svoje mesto. U ovakve kutije se odlažu svi higijenski preparati, peškiri, a mogu se odložiti i mali aparati kao što su stajleri i fen za kosu jer se u njima neće skupljati vlaga kao što se događa sa drugim materijalima.

 

kutije za odlaganje


Kutije mogu da se slože u kupatilsku vertikalu pa da se nadomesti nedostatak polica i spakuju sve stvari koje su potrebne da se nalaze u prostoru. Mogu se postaviti i na otvorene police, na mašinu za veš i komode. Nisu teške, nisu glomazne, a mogu biti dublje i pliće pa će odgovarati za svaku potrebu koja može da se javi pri odlaganju.


Proizvode su u različitim bojama pa se pored različitih veličina mogu odabrati i zanimljive boje koje će omogućiti da se detaljima postigne estetski lepše uređenje.


Ovakve kutije mogu biti i čisto dekorativne tako da ako je potrebno da stoje na vidnom mestu, onda treba odabrati kutiju od platna koja će i služiti da odlaganje, ali i biti deo dekoracije.


Svakome su potrebne kutije i to mnogo više onih koje će nam služiti za svakodnevno slaganje i sortiranje stvari. Samo na ovaj način je moguće postići da svaka prostorija bude uredna i čista, ali i da su sve stvari lako dostupne, odložene tako da budu na dohvat ruke.


Neke od njih su pogodne za sobe, neke su odlične za kuhinje, neke pak za kupatila… Važno je odabrati dobro opremljenu prodavnicu u kojoj je široka ponuda svih ovakvih proizvoda za kuću jer će se samo tako dobro uporediti veličine, boje i odabrati modeli koji najbolje odgovaraju.

Povezane teme:  

Komentari(3) Napiši komentar

  1. M

    Marija Novicic

    Odgovori

    27.04.2023 12:58

    Sjajna preporuka za ove momke kuhinje po meri
    Mozda mozete saaradjivati, mi smo zaista prezadovoljni

    • D

      Dragan

      12.08.2023 12:04

      Hvala Marija za preporuku, odlično za to što rade.

  2. M

    Marija Novicic

    Odgovori

    27.04.2023 12:59

    Sjajna preporuka za ove momke kuhinje po meri
    Mozda mozete saaradjivati, mi smo zaista prezadovoljni

Ostavi komentar