04.02.2019 Komentari: 0

Magnifico klub sto - zaljubite se u luksuz

Magnifico stočići će vas ostaviti bez teksta svojim čarobnim dizajnom i jednostavnošću. Prefinjeni izgled mermera učiuniće svaku prostoriju neodoljivom, a svaki napitak poslužen na njemu ukusnijim.

Magija mermera - Magnifico

 

Adam Court, jedini dizajner luksuzne zanatske marke OKHA, odmah se zaljubio u "Verde Magnifico" mermer kada ga je video. Vidljevi slojevi istorije govore o južnoafričkom okrugu OKHA lokalitetu kosmopolitskog, poliglotskog i multikulturalnog šarma. Court je zamislio da Magnifico noćni i klub stočić idu u paru. Ovaj par ručno izrađenih stočića svojom veličinom i težinom predstavljaju pravu malu majstoriju kojom se OKHA globalno izražava; njihov nekarakterističan oblik savršenog trougla i savršenog kvadrata odsečenog na ivicama svedoče o prostranom prirodnom okruženju Kejptauna i Južne Afrike, koji inspirišu brend OKHA da kreiraju ovako neverovatan dizajn, i da biraju ovakve prelepe materijale.

 

Mermer je metamorfna stena; ona čini srž carstva i artefakta, nastaje kada se sedimentni krečnjak sabija pomeranjem zemljine kore; intenzivna toplota i pritisak podstiču rast kamenih kristala koji povezuju nove i gušće vrste kamena, nama poznatih kao mermer.

 

Magnifico klub stočić Mars crvene boje "plameni travertin" jasno otkriva originalni sediment slojeva, najverovatnije nataloženih zahvaljujući toplim izvorima.

 

 

Klub sto

 

 

Magnifico stočići napravljeni su u Južnoj Africi, zemlji koja je karakteristična po crvenoj nijansi kamenja koja bojom podseća na planetu Mras.

 

 

 

 

Plameno crveni traventin zauzima vrh Magnifico stočića za kafu, a oble masivne drvene noge celom stočiću daju prelepu, bizarnu, kosmičku podlogu.

 

yeleni stočićsumayeleni stočić

 

 

Napravljene od drveta Ariš, četinara koji je dominantan u severnim šumama Sibira i Kanade, noge stočića su glomazne, namerno naglašene u odnosu na vrh stola kako bi napravile koncept težine koja se igra tako što gura podlogu. Brutalne cilindrične noge su uglačane kako bi naglasile šare drveta.

Mermerna površina noćnog Magnifico stopčića je dokaz da mermer može da bude stvoren ispod omnidirekcionog pritiska; isprepletane niti svetle i tamne zelene boje na ispoliranoj površini se organski prepliću, dok je njihov smer umotan u veo misterije.

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar