19.11.2020 Komentari: 0

Arhitektura višestambenih objekata od strane ARRCC

Širom sveta, višestambene zgrade dizajnirane su kao odgovor na rastući broj stanovništva, dok se neprimetno integrišu sa zajednicama i okolnim predelima. Prepoznatljive komponente povezane su pažljivim estetskim aranžmanom, dok se ključni principi dizajna drže kroz kvalitet, dizajn, individualnost i jedinstvenost.

Višestambene zgrade pružile su priliku da ARRCC-ove filozofije dizajna dovedu do veće gustine naseljenosti. Evo nekih nedavnih projekata ARRCC

 

 

Sindia Camp  Dakar Senegal

 

 

Kamp Sindia podiže dizajn i stil luksuznih privatnih objekata na novi nivo, smelom i savremenom interpretacijom klasičnog afričkog kampa sa šatorima, crpeći inspiraciju iz okolnih suvih predela kako bi spojio zapadnoafričku i evropsku estetiku.

 

 

Ovaj upečatljiv dizajn otvorenog tipa sastoji se od pet privatnih dvokrevetnih apartmana, dva dnevna paviljona i jedne moderne konjičke staje, sve je zaštićeno na  ulazu zidom visokom devet metara od kamena i peska.
 

Gentlemen's Estate  Kejptaun Južna Afrika

 
 
Smešten ispod vrhova planina Drakenstein i Simonsberg u Zapadnom Kepu u Južnoj Africi, Val de Vie je bezbednosno imanje svetske klase. U okviru ovoga, Gospodsko imanje je grupacija malih poseda.
 

Cilj je bio stvoriti pogled na budućnost - pokazati potencijalnim kupcima šta je moguće-ukus sutrašnjice. Rezultat je bio dizajn gde se priroda i moderna arhitektura dopunjuju neprimetnom i pažljivom integracijom.
 

One & Only Privatne Vile   Sveti Geran Mauricijus

 
Ekskluzivna kolekcija od 52 privatne kuće One & Only u Le Saint Geran, Mauricijus. Vila Saint Geran predstavlja kreaciju dinamičnih prostora koji spajaju nasleđe i moćan luksuz.
 

ARRCC je konceptualizovao savremeni stav o načinu života na Mauricijusu; luksuzni objekti koji uključuju sirove, organske materijale i odlikuju se teksturiranim drvetom, kao i materijale od tkanine koji oponašaju prirodne elemente pronađene u ovom području.Tumačenje lokalne kulture i okolnih predela stvara senzacijonalna iskustva koja se prepliću na neočekivani način.
 

Epique  Bodrum Turska

 

 

Epikue je savremena rezidencija na prestižnoj obali Yalikavaka u Bodrumu u Turskoj, redefinišući koncept „ličnog luksuza“ u ovom regionu.

 

 


Projekat se sastoji od 75 privatnih vila, dizajniranih da uhvate osećaj večnog luksuza sa posebnim naglaskom na integrisane predele. Fokus je na opuštenom životu koji je se pronalazi u svim aspektima dizajna enterijera.
Namera nam je bila da napravimo unutrašnji prostor koji odiše jednostavnošću, bezvremenski i savremeni luksuz koji je u skladu sa arhitekturom.




 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar