17.10.2019 Komentari: 0

ARRCC-ov projekat „Cheetah Plains“ (Čitina ravnica) osvojio je dve prestižne nagrade u poslednje dve nedelje

Cheetah Plains, luksuzna loža, koju je ARRCC dizajnirao u Sabi Sand rezervatu u Južnoafričkoj Republici, za dve nedelje je dobila dve prestižne nagrade.

Cheetah Plains, luksuzna loža, koju je ARRCC dizajnirao u Sabi Sand rezervatu u Južnoafričkoj Republici, za dve nedelje je dobila dve prestižne nagrade.

 

 

 

 

U utorak, 1. oktobra 2019. godine, Cheetah Plains je nagrađen titulom „Best Game Lodge 2019“ na manifestaciji HOSCO nagrada za luksuzni turizam Južne Afrike. Ove prestižne nagrade, čiji je domaćin Južnoafrički Savet za Ugostiteljstvo, prepoznaju najbolje doprinose južnoafričkom ugostiteljskom sektoru, a dodeljuju ih vodeće industrijske ličnosti luksuznog turizma ove zemlje.

 

„Priznanje zaista zaslužuje ovaj jedinstveno urađen projekat koji prikazuje raznolike talente mnogih umetnika i zanatlija iz Južne Afrike. Sve ovo u kombinaciji sa odličnim nivoom gostoprimstva koji nudi tim Cheetah Plains lože čini ovu nagradu zasluženom od strane svih koji su uključeni u ovaj projekat “, kaže direktor ARRCC-a Mark Rielli.

Druga pobeda za Cheetah Plains proslavljena je 12. oktobra 2019. godine kada je loža dobila nagradu za najbolju luksuznu vilu na svetu na 13. godišnjim svetskim nagradama luksuznih hotela u Finskoj.

 

 

 

 

Svetska nagrada za luksuzne hotele vrhunac je dostignuća u industriji luksuznih hotela i nudi međunarodno priznanje o kojem glasaju podjednako gosti, putnici i pojedinci iz ove industrije. „Toliko smo ponosni na ceo tim Cheetah Plains, jer je sada jasno da je jedna neobeležena teritorija, koja je bila polazna osnova ovog projekta, postala novi standard sa kojom će se upoređivati sve ostale lože ovog tipa,“ kaže direktor ARRCC-a Jon Case.

 

 

 

 

ARRCC-ov projekat „Cheetah Plains“ nudi drugačiju ponudu za tržište izbegavajući uobičajeno rešenje stvaranja centralnog zajedničkog prostora okruženog apartmanima za spavanje. Smeštaj je podeljen na tri odvojene, privatne komponente koje se nazivaju Kuće ravnice. Kuće ravnica sastoje se od skupa samostojećih zgrada pažljivo raspoređenih da se uklope u postojeće prirodne karakteristike kao što su drveće, tipografija i pogledi - čime se minimizira narušavanje postojećeg pejzaža. Vremenom će priroda dodatno omekšati i apsorbovati ove skulpturalne mase u svoje okruženje.

Za više informacija o ovom projektu posetite www.arrcc.com, kao i www.cheetahplains.com

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar