12.05.2020 Komentari: 0

Stolice i fotelje - najprodavaniji artikli

Udobnost i stil, savremene linije, obraćanje pažnje na detalje, osnovni oblici i vanvremenski materijali, elementi su koji definišu ovaj izbor stolica i fotelja koje Frag nudi za opremanje stambenih i ugovornih prostora.

Proizvodna izvrsnost kompanije, lidera u obradi kože i sedlarske kože, zahvaljujući saradnji sa italijanskim i međunarodnim dizajnerima, dala je život kolekciji koja je stilski usklađena sa njenom dugom istorijom, a istovremeno izuzetno savremena i rafinirana u linijama i završnim obradama.

 


OLIMPIA - DIZAJN DANIELLI STUDIO


Olimpia je stolica koja spaja estetiku i funkcionalnost sa metalnim okvirom koji podržava i prati konture sedišta i naslona za leđa, gotovo bez dodira. Cevasti metalni okvir definiše noge, obod i naslone za ruke, u verziji fotelje, gotovo kao da su iscrtane na papiru bez skidanja olovke sa stranice.

 


Telo stolice, tapacirano i završeno u koži, ojačano je posebnim (capitonné) prošivanjem koje dodaje karakter. Uglačani mesingani finiš naglašava savremenu, dekorativnu personalnost Olimpije, harizmatičnog komada dizajniranog za postavke sa jasnim stilom.


DOA - DIZAJN ALESSANDRO DUBINI


Doa je fotelja koju je dizajnirao Alessandro Dubini, a dostupna je sa ili bez naslona za ruke. Doa ima klasičan drveni otvoreni okvir, bezvremenski komad koji će oplemeniti različite prostorije u kući. Osnova i sužene noge od oraha podržavaju jastuk sedala i leđa kako bi stvorili skladnu siluetu.

 


ELF - DIZAJN GORDON GUILLAUMIER

 

Ova kolekcija ima čisto izrezan profil, bez nedostatka udobnosti zahvaljujući mekom tapaciranju. Elf je dostupan sa ili bez naslona za ruke, sa visokim ili nižim naslonom, i sa različitim finišima koji odgovaraju širokom rasponu zahteva i konteksta.

 

 

 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar