28.03.2022 Komentari: 1

Privileg bela tehnika za vaš dom

Pranje, sušenje, čišćenje – mnogo toga se svakodnevno dešava u našim domovima. Na sreću u kućnim poslovima imamo mnogo pomoćnika, a Privileg uređaji su svakako jedan od njih, dok kućni aparati olakšavaju našu svakodnevicu više od 40 godina.

ves-mašina

 

Ovaj brend predstavlja visokokvalitetne, čvrste uređaje po pristupačnoj ceni. Prema sloganu „Made for life“, Privileg se fokusira na svakodnevnu prikladnost i pouzdanost uređaja. Jednostavan, ali prilagodljiv dizajn namenjen je promovisanju praktičnog i jednostavnog rada, ekonomičnih metoda koje olakšavaju svakodnevni život u čitavom domaćinstvu.


U širokom asortimanu brenda Privileg dostupni su aparati za domaćinstvo u kategorijama kuvanje i pečenje, hlađenje i zamrzavanje, pranje i sušenje veša i sudova. Ono što Privileg robnu marku smešta u sam vrh proizvođača bele tehnike je što su izuzetno laki za korišćenje, a karakterišu ih visoke performanse i ušteda električne energije. Ukoliko vam je uvod probudio interesovanje, preporučujemo da pročitate više o kućnim aparatima Privileg sporet sa ravnom plocom, Privileg usisivac, i Privileg masina za susenje veša.


Mašine za pranje veša


Privileg masina za pranje vesa poseduje funkcionalnost, praktičnost i izuzetno je laka za upotrebu. Njene osnovne karakteristike su:
 

  • Klasa energetske efikasnosti E
  • Potrošnja struje 78 kWh na 100 ciklusa
  • Potrošnja vode po ciklucu 45 litara
  • Kapacitet 7 kg
  • Buka centrifuge 78 dB
  • Maks. Obrtaja centrifuge 1.200 o / min

 

Privileg masina za pranje vesa veoma je pouzdana, a kao i šporet odlikuje je visok nivo energetske efikasnosti. Ovo se posebno odnosi na dugotrajnost. Dakle, ona je idealna investicija za veliki broj korišćenja. Sadrži više programa pa se režim pranja može prilagoditi u zavisnosti od vrste veša koji ubacite u bubanj. Program Turn & Go pere pamuk i sintetiku jednim pokretom ruke na 30 stepeni za 45 minuta. Ukoliko ste u potrazi za mašinom, a želite da uštedite vreme i novac, Privileg mašina je pravi odabir za vas, jer iako sa sitnim vizuelnim oštećenjima, ona je izuzetno funkcionalna. Čak dobijate i garanciju od 2 godine, fiskalni račun i 5% popusta za gotovinsko plaćanje.


Privileg usisivač


Privileg usisivac nove generacije emituje buku na minimalnom nivou. Takođe poseduje i antibakterijski filter koji će se pobrinuti da se bakterije i grinje zadrže unutar samog uređaja. Svaki Privileg usisivac dolazi sa dodatnim nastavcima kojima možete usisavati i teško dostupna mesta kao i različite vrste podloga. Uređaj je ekonomičan i lak za održavanje i svakodnevnu upotrebu. Imate mogućnost da izaberete onaj sa kesom ili ipak onaj koji koristi posudu. Koji god Privileg usisvac da odaberete nemački kvalitet izrade vam garantuje da ćete biti više nego zadovoljni, a kućne poslove završavati jednostavno i brzo.

 

Privileg šporet sa ravnom pločom


U ponudi se može naći samosetojeći Privileg sporet sa ravnom plocom ili sa ugradnom ravnom pločom. Šporeti su izrađeni od izuzetno kvalitetnih materijala, masivni su i jednostavni za upotrebu. Veliku pažnju proizvođač je poklonio energetskoj efikasnosti uređaja pa ga možete koristiti bez brige o potrošnji električne energije. Rerna je ventilaciona što obezbeđuje ravnomerno pečenje zahvaljujući strujenju vazduha koji se prenosi ventilatorom. Uz Privileg sporet sa ravnom plocom pretvorite spremanje hrane u pravo uživanje.
 

Preporučujemo vam veliki izbor Privileg uredjaja po povoljnjim outlet cenama. Pored toga u ponudi možete pronaći i kućne aparate koji se deklarišu kao ostećena bela tehnika, pri čemu je važni imati u vidu da se ovaj izraz odnosi samo na vizuelni deo uređaja, a ne na kvalitet i rad.

Dodatne informacije o ovoj vrsti uređaja možete potražiti na sajtu gde ćete pronaći sve odgovore na pitanja koja vas muče. Uz robu koja se karakteriše kao ostecena bela tehnika dobijate dodatne povoljnosti prilikom kupovine uz garancije za kvalitet i rad biranog uređaja.


Odabirom bele tehnike marke Privileg dobijate nemački kvalitet aparata po pristupačnoj ceni koji će vas služiti dug vremenski period, tako da bakterije, grinje i prljavština više nemaju nikakve šanse, uz ovakvog saveznika u domaćinstvu.

Komentari(1) Napiši komentar

  1. z

    zeljko

    Odgovori

    02.04.2022 19:20

    Nikada nisam cuo za ovu marku, a pretpostavljam da je dobro, za uredjenje kuce dodao bih jos ruski preciscivac vazduha, danas je i to postala potrba, posebno za ljude koji imaju disajnih problema.

Ostavi komentar