25.10.2018 Komentari: 0

Kako urediti stan za izdavanje?

Ako želite da uredite stan za sebe ili za izdavanje, trebalo bi da se posvetite i date sebe. Ako krenete sa uređivanjem i shvatite da vas to opterećuje, onda uzalud krećete u takav posao. Otkrijte kako najbolje da uredite stan za izdavanje.

Kada znate kako bi vaš prostor trebalo da izgleda, a vaš buđelar ne može da vas isprati u toj nameri, onda se zaustavite. Nemojte odmah praviti početničke greške. Sačekajte, ne morate odmah sve da uredite baš onako kako ste zamislili. Pogotovu, ako vaše finansije to ne mogu da izdrže. Zato napravite takozvanu „to do“ listu stvari koje ćete najpre uraditi, a manje važne sitnice ostavite po strani, pa ako se nađe prostora za njih, lako ćete ih u delo sprovesti.


Na vreme krenite sa pripremanjem idejnog rešenja, jer se ništa ne radi u poslednjem trenutku. Koliko vam se puta desilo da niste mogli da nađete fotelju koju ste baš želeli za svoj dom samo zato što niste u tom trenutku mogli da platite cenu po kojoj se prodavala i sl?


E pa zato ove stvari imajte na umu kada uređujete ne samo svoj dom, nego i stan za izdavanje. Brojni su danas smeštaji koji se izdaju u Beogradu. Hosteli, sobe, stanovi, apartmani... Beograd nudi stranim, ali i domaćim turistima mnogo toga, a domaćini dobro znaju da se dobro ulaganje višestruko isplati. Imajte to na umu ako želite da se bavite izdavanjem stanova. Pogotovu kada krećete u njegovo opremanje. Mnogi stanovi se danas izdaju, a da nisu adekvatno opremljeni. Vlanik ubaci jedan kauč, mali televizor, možda čak i okreči stan i eto ga u oglasima. A kada se dođe na lice mesta, ima šta i da se vidi. Nemojte tako raditi, jer da bi vam se gost vratio, morate mu ponuditi ugodan smeštaj, morate ga nečim privući.

 

Apartmani Beograd – smeštaj za svačiji ukus


Bez obzira da li ste se odlučili da budete u Beogradu 10 dana ili ćete provesti četiri nedelje u našoj zemlji, smeštaj koji izabrete sigurni smo da će doprineti celokupnom utisku koji nosite iz naše prestonice. Znaju to i domaćini, a znaju to i gosti. Ako ste odlučili da su apartmani Beograd pravo rešenje za vas, onda bi svi koji izdaju apartmane trebalo da znaju da je idejno rešenje ključno. Najpre se pozabavite nameštajem, zatim birajte rasvetu, pa načinu na koji ćete skladištiti nepotrebne stvari, a onda se okrenite uređenju i dekorisanju enterijera.


Za hodnik je važno da imate na umu dve stvari, a to je organizacija i raspored nameštaja u ovom delu stana. Neće vam biti potrebno mnogo vremena da shvatite kako ovaj deo prostora da uredite, a imajte uvek na pameti da je bolje imati manje stvari nego gomilati nepotrebni nameštaj, pogotovu ako je hodnik uzak i mali. Cipelarnik i garderober je sasvim dovoljno imati u hodniku, jer će tako vaši gosti odmah pri ruci imati obuću, kapute, jakne, marame, šalove, kape. Za svaku damu obuća je posebna priča, zato obezbedite dovoljno veliki cipelarnik, nikad se ne zna koliko će vaši gosti imati obuće i na koliko dana su došli.


Veličina prostora utiče na raspored nameštaja u dnevnoj sobi, te ako je prostor manji, nemojte mnogo nameštaja gomilati. Dovoljno je da se ubaci sofa ili ugaona garnitura i komoda za televizor, a sve drugo možete dodati po potrebi i u zavisnosti od prostora. Ukoliko je reč o garsonjeri, rasporedite nameštaj tako da sve bude na dohvat ruke kako bi se gosti odmah oduševili načinom na koji je prostor uređen. Apartmani Beograd sve su popularniji, stoga imajte to na umu kada se odlučite za izdavanje stana, možda se baš vaš stan nađe prvi u pretrazi „najbolji apartmani Beograd“

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar