16.12.2021 Komentari: 0

Kako da kod kuće napravite savršeno iznenađenje za Dan zaljubljenih?

Bliži se Dan zaljubljenih! Svi parovi su uzbuđeni, planiraju se putovanja, pokloni i iznenađenja, ali ideja uvek nedostaje. Dok jedni imaju već uveliko isplaniran program za naredne dve godine poklona za rođendan, praznike i godišnjice, drugi čekaju poslednji trenutak da se organizuju.

vecera-case-za-vino

 

Usled pojave pandemije korona virusa opcije za proslavu Dana zaljubljenih su postale prilično ograničene. Putovanje, kao i odlazak u restoran znatno su otežani raznim restrikcijama, pogotovo u zimskom periodu.


Jedino sigurno iznenađenje, koje ne može ‘’propasti’, i u potpunosti zavisi od nas i toga kako ga pripremimo je ono u naša četiri zida. U nastavku teksta saznajte kako da za kratko vreme, kod kuće organizujete što bolje iznenađenje za dan zaljubljenih za svoju voljenu osobu.


Pronađite idealan poklon za Dan zaljubljenih


Poklon jednostavno morate imati. To može biti i napisana pesma ili makar crtež, ali pripremite nešto što će biti opipljivo i što možete uručiti na taj poseban dan.


Ukoliko nemate puno vremena, a ni neku posebnu ideju, kupite bilo koji od klasičnih poklona, kao što su nakit ili parfem, pa se potrudite malo više oko ostatka organizacije.

Naravno, opšte je poznato da slatka iznenađenja za Dan zaljubljenih ne smeju izostati. Personalizovani slatki paketić, torta, omiljeni kolač ili makar čokoladica, mogu udvostručiti pozitivan efekat poklona, a voljena osoba će vas garantovano imati u mislima dok bude uživala u slatkim zalogajima.

 

poklon-kutija-ruke


Napravite romantičnu atmosferu kod kuće


Mnogi ljudi misle da je za romantičnu atmosferu potreban luksuzni apartman sa prelepim dizajnom enterijera, toplim bojama zidova i nameštaja i laticama ruža posutih po podu.


Zapravo, ništa od toga nije neophodno.


Za energiju u ambijentu i atmosferu je pre svega zadužena rasveta u stanu. Savetujemo vam da iskoristite više slabijih izvora svetlosti umesto jednog jačeg. Lampe čiju svetlost možete prigušiti su takođe jako dobre za ovu priliku.


Ipak, sveće su idealno rešenje.


Mirišljave sveće, impozantni staromodni svećnjaci ili par fenjerčića sa običnim svećama - skoro da je svejedno, jer će efekat svakako biti fenomenalan.


Drugi važan faktor za atmosferu je muzika, koja mora biti prilagođena za ovu priliku. Izbegavajte brze ritmove, preterano vesele melodije i tvrd zvuk, već proberite nešto od džeza ili bluza, sa klavirom ili duvačkim instrumentima.


Ostatak pripreme stana nije suviše važan, ali bi bilo dobro da stan svakako malo doterate, očistite i ukrasite.


Pripremite ukusnu večeru koja će upotpuniti iznenađenje


Ukoliko ste dobar kuvar, sigurno ćete imati mnoštvo zanimljivih ideja za ovu romantičnu večeru. Međutim, ako niste vični pripremi jela, a svakako biste voleli da ovaj deo iznenađenja ispoštujete, možete potražiti ukusne recepte na Internetu, koji se brzo i jednostavno pripremaju.


Naručivanje hrane je uvek dobra opcija, naročito onda kada niste sigurni da će vam priprema uspeti.

 

Potrudite se da poručite hranu za koju ste sigurni da će se dopasti vašoj drugoj polovini. Obezbedite da večera bude ukusna i da u tom pogledu ne zabrljate. Ipak, imajte u vidu da će ono što ste sami pripremili predstavljati veći znak pažnje, jer ste se potrudili da to napravite.

 

 

Ako još spremite i omiljenu hranu voljene osobe, to će biti pun pogodak, bez obzira na to da li je i ukusno.

 

 

 

bombonjera-u-obliku-srca


Osigurajte iznenađenje od propasti na bilo koji način


Kada pripremate iznenađenje, bilo bi dobro da ga i osigurate, tako da ništa ne može da ga pokvari.

 

O pripremi iznenađenja obavestite sve ljude koji bi mogli da ga pokvare na direktan ili indirektan način, a znaju da čuvaju tajnu.

 

Svoju voljenu osobu preporučujemo da ovog puta blago zavarate, na koji god način, ali tako da ne bude u stanu i da vam vremena za pripremu, a pojavi se u njemu onda kada je sve spremno. Važno je da ni na koji način ne otkrijete da se nešto priprema, već da zavarate svoj trag, pa ako je potrebno i izmislite obaveze tog dana, tako da dobijete na vremenu.


Osmislite program - šta ćete raditi posle večere?


Nakon iznenađenja, uručivanja poklona i romantične večere u prijatnom ambijentu koji ste uredili za svoju voljenu osobu, važno je da imate osmišljen nastavak večeri. Za to vam može poslužiti omlijena igra, film ili već neka slična aktivnost u kojoj oboje uživate.


Nakon večere zgodno bi bilo da kauč dodatno ušuškate ćebićima i jastucima, tako da gledanje filma bude još udobnije i opuštenije, a veče učinite posebnim.


Ako baš želite veče kao iz snova, onda gledanje filma može zameniti i topla kupka za dvoje, ukoliko imate uslova za to u vašem stanu i kupatilo možete prilagoditi u te svrhe.


Kako god da sve navedene korake organizujete i koliko god dobro ili loše to uradili, upamtite uvek da je najbitniji trud. Vaš trud koji ste uložili će uvek mnogo više značiti od skupog poklona, a pokazivanje želje da dan, odnosno veče učinite specijalnim je ono što je važno da voljena osoba primeti.

 

Nadamo se da vam je naš tekst bio koristan i da će vam pomoći da pripremite savršeno iznenađenje za Dan zaljubljenih, koje ćete zajedno pamtiti još mnogo godina.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar