17.01.2022 Komentari: 1

Gde kupiti originalne zebra zavese u Beogradu?

Zebra zavese donose brojne prednosti nakon ugradnje, ali je važno da budu originalne da bi zaista i funkcionisale odlično. Beograd kao prestonica ima najmodernije salone sa zavesama, ali kako pronaći modele koji su zaista originalni i verovati u njihov kvalitet?

zebre-zavese

 

Spremili smo super savete kako da prepoznate kvalitet i ostvarite najbolji izbor po najnižoj ceni. Pročitajte naše smernice u daljem nastavku teksta.


Kvalitetne zebra zavese su često skuplje od proseka


Iako je za kupovinu zebra zavese Beograd možda i najskuplje mesto, treba uporediti cene i onda započeti potragu za kvalitetnijim modelima.


Pitajte „kakvo je platno? Kakav je mehanizam? Postoji li garancija?“ Kvalitetne zebra zavese imaju deklaraciju sa popisom svih prednosti koje donose, a najkvalitetnije među njima:
- Blokiraju UV zrake
- Nemaju teške metale
- Nemaju PVC
- Ne skupljaju prašinu i mirise
- Ne sadrže formaldehit
- Recikliraju se
- Nisu zapaljive
- Štede energiju


Dakle, originalne zebra zavese su mnogo više od klasičnih zavesa. Ne samo da su dekorativne, lakše se održavaju, ne prljaju se i zamenjuju i klasične draperije ili roletne.


Ovo su samo neke od osnovnih prednosti zbog čega su i skuplje od modela koji su imitacija. Tačno je da oni izgledaju isto, ali je razlika u kvalitetu ogromna.


Imitacije se prave od plastike i platna koje nije antibakterijsko. Mehanizam nije kvalitetan i kvari se pa je već na prvi pogled moguće zaključiti da li je reč o lošem kvalitetu koji vredi platiti previše.


Zebra zavese Beograd – koga kontaktirati radi kupovine i ugradnje?


Kada se biraju zebra zavese Beograd ima možda i najviše prodajnih mesta, prodavnica i firmi koje ih proizvode.


Umesto da se kupuju gotove zebra zavese treba pronaći firmu koja ih radi po meri, a to će broj proizvođača zebra zavesa u Beogradu znatno suziti, a otpašće svi oni koji se ne bave ovakvom proizvodnjom.


Pretragu dodatno smanjite na proizvođače koji su duže vremena u poslu i imaju zadovoljne klijente. To će dati još manji broj firmi sa kojima možete sarađivati nego što je to bio slučaj pri prvoj pretrazi „zebra zavese Beograd“.


Tek onda treba gledati cenu zebra zavesa i odlučivati o kupovini. Može se bezbedno birati najjeftinija opcija jer je svaka ponuda pre svega kvalitetna, ali sa različitim cenama tako da je moguća i ušteda ako se pronađe bolja opcija.


Gde se zebra zavese najčešće postavljaju?


Ovo su jedinstvena vrsta koja se u Beogradu može videti i na kućama i stanovima, ali i različitim poslovnim prostorima.


Pošto su izuzetno dekorativne, a regulišu prodor svetla mogu se postavljati i na osunčane i na prozore u senci. Ako se kupe zebra zavese od pouzdanih proizvođača mehanizam je jak i drži i do 3m dužine platna što znači da se često koriste i za prekrivanje staklenih zidova koji su najčešći na poslovnim objektima širom grada. Odlične su i za male prozore, ali korisne i kod standardnih dimenzija.


Zbog svih prednosti, zebra zavese predstavljaju najtraženiji model, ali je važno da se odabere kvalitet na prvom mestu. Kvalitetne zebra zavese će funkcionisati dugo i neće se menjati što je velika prednosti zbog čega krase sve više prozora i terasa širom Beograda.

Povezane teme:  

Komentari(1) Napiši komentar

  1. J

    Jelena

    Odgovori

    11.02.2022 15:38

    Prvi put čujem za zebra zavese, ali sviđaju mi se. Sve to što piše u tekstu zvuči baš dobro. Ne volim mnogo ni zavese ni roletne, pa bi mi ovako nešto baš odgovaralo. A za vreme kad pripreče sunce, imam luna tendu koja je savršena.
    Hvala vam za ovaj članak.

Ostavi komentar